31.10.11

More Locusts !!!

Το ακούσαμε, το απολαύσαμε και το θαυμάσαμε. Τώρα βλέπουμε και το πρώτο video από το τελευταίο δίσκο ίσως της μεγαλύτερης σκέτα metal μπάντας αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Ο λόγος βέβαια για τους Machine Head και το Unto the Locust που μόλις κυκλοφόρησαν. Είμαστε τυχεροί που το ζούμε απλά τώρα. Αυτό που όμως συζητάει όλη η μεταλλική κοινότητα στην Ελλάδα είναι αν θα έρθουν να παίξουν εδώ. Τώρα, όχι αύριο! Ξέρουμε ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί την τελευταία δεκαετία και έχουμε δει σχεδόν όλους όσους είχαμε ονειρευτεί. Θα είναι όμως τεράστια αποτυχία των ντόπιων κοτζαμπάσηδων διοργανωτών να μην τους κλείσουν τώρα που βρίσκονται στη κορυφή. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν!  

2 σχόλια:

zisis είπε...

Θα το παίξω "Κασσάνδρα", αλλά πιστεύω ότι δεν θα τους δούμε τώρα, το Νοέμβριο δηλαδή, στην ευρωπαϊκή τους περιοδεία. Ημερομηνίες διαθέσιμες δεν υπάρχουν κι αν μπορέσουν να τους πείσουν να έρθουν μετά το τέλος του τουρ, μέσα Δεκέμβρη, θα είναι άθλος για αυτούς, θαύμα για μας αλλά και με εισιτήριο τσουχτερό. Από δω μετά θα πρέπει να φύγουν πίσω στο αμέρικα. Το πιο πιθανό να τους κλείσουν για κανένα Rockwave το καλοκαίρι, αν και αυτοί στη ντι-ντι μιούζικ σκέφτονται μόνο τη λαοθάλασσα των χρημάτων, οπότε θα δούμε πάλι Iron Maiden και Metallica.

(πολύ αρνητισμό έχω επί του θέματος μάλλον)

El Tepito είπε...

Δεν έχεις καθόλου αρνητισμό zizis! Ακριβώς τις ίδιες σκέψεις με τις δικές σου κάνω κι εγώ και πολλοί άλλοι. Το έχω δει και εγώ το πρόγραμμα και πράγματι η πιο πιθανή περίπτωση να τους δούμε είναι το καλοκαίρι. Απλά επειδή σχεδόν κάθε χρόνο βλέπουμε το ίδιο έργο πρέπει να αρχίζουμε να μιλάμε όλοι περισσότερο γι΄αυτά. Τουλάχιστον εμείς δεν τα παίρνουμε από το κάθε λαμόγιο που θέλει να πουλήσει την πραμάτεια του.