14.10.11

Όλο το παρασκήνιο της εισόδου Βελή στον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με αποκλειστικές (inside info) της Κεντρικής Επιτροπής του Viva Muchachos, η είσοδος του λαοφιλούς αναστενάρη στα διοικητικά της ομάδας αποτέλεσε την τελευταία λύση.

Οι διοικούντες προηγουμένως είχαν απευθυνθεί για τη θέση σε κάποιο από τα μέλη των AC/DC –καθότι ο σύλλογος έχει κλέψει την ιδέα της Saint Pauli και οι ομάδες λέει μπαίνουν στο γήπεδο με το Hells Bells. Η ελπίδα ήταν να ξεγελαστεί ο Brian Johnson, που είναι οπαδός της Newcastle United που έχει τα ίδια χρώματα με το Δικέφαλο.

Η λύση κρίθηκε ακριβή και η διοίκηση στράφηκε στον πληκτρά “παιδί-κουμπί” των Rammstein Christian Lorenz–καθότι όταν μπαίνει γκολ ακούγεται το Du Hast. Και αυτός αρνήθηκε λόγω ανηλλειμένων υποχρεώσεων αλλά επιφυλάχτηκε για το μέλλον και έτσι η διοίκηση έκανε το “μπαμ” με τον Καζαντζίδη της βόρειας Ελλάδας, του βοριά το γιό. Τώρα όταν μπαίνει γκολ στην Τούμπα θα ακούγεται το «Εγώ με την αξία μου», το Toumba Libre θα αντικατασταθεί με Vat 69 και Ballantines από το καλό, και όλοι θα φορούν σταυρουδάκι στο λαιμό που θα το αφήνουν να φαίνεται στα δασύτριχα παοκτσήδικα στήθη από τα ξεκούμπωτα πουκάμισα. Αναμφισβήτητα μια λαϊκή κίνηση για μία λαϊκή ομάδα.
Προς το παρόν μερακλώστε



ΥΓ:Nτάξ, ποιός εγκέφαλος το σκέφτηκε αυτό; Πριν τη συναυλία Haunted θα δείξουν σε γιγαντοοθόνη το Αρης-ΠΑΟΚ..! Πάνε καλά;


Δεν υπάρχουν σχόλια: