12.8.10

VolBeat Us!


Οι «είμαι ο Elvis Presley και παίζω heavy metal” Volbeat θα μας φτιάξουν άσχημα το φθινόπωρο, αφού στις 10 Σεπτέμβρη έρχεται το Beyond Hell/Above Heaven, ο διάδοχος του υπερεπιτυχημένου Guitar Gangsters & Cadillac Blood του 2008, που τους έκανε δικαιότατα γνωστούς παγκοσμίως. Φέτος αφού πάτησαν μερικά από τα μεγαλύτερα σανίδια της Ευρώπης, έχοντας στη φαρέτρα τους μεταξύ άλλων και την εμφάνισή τους στο Rock am Ring (για την οποία δεν μπορούσαν να κρύψουν ούτε οι ίδιοι τον ενθουσιασμό τους, όπως φάνηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα τους) ξεκινούν αύριο βορειοαμερικανική τουρνέ και στην συνέχεια θα έρθουν Ευρώπη… Ελλάδα άραγε?

Ιδού το tracklist:
01. The Mirror And The Ripper
02. Heaven Nor Hell
03. Who They Are
04. Fallen
05. A Better Believer
06. 7 Shots
07. A New Day
08. 16 Dollars
09. A Warrior's Call
10. Magic Zone
11. Evelyn
12. Being 1
13.Thanks

Αν λάβουμε υπόψη το πρώτο single της μπάντας Fallen (άλλο πράμα λέμε!) τότε δικαίως περιμένουμε μια δισκάρα ανάλογη του Guitar Gangsters… έστω και αν τα μέλη της μπάντας έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα είναι τόσο γκαζιάρικα τα πράγματα. Με τις υγείες μας.

2 σχόλια:

El Tepito είπε...

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας, για το αν και πότε θα έρθουν. Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς τι παίζει με αυτή τη μπάντα και τί ντόρος γίνεται γύρω απο τη πάρτη τους? Αλλα και πόσο σιγουράκι είναι για ένα πετυχημένο live στην Ελλάδα?

Nicotino είπε...

Να θυμίσω πόσο κόσμο είχαν οι Clutch (κι ας είναι 20 χρόνια στο κουρμπέτ) Ιούλιο με 40 βαθμούς έξω και 100 μέσα? Γιατί να μην τον μαζέψουν οι Volbeat ένα χειμωνιάτικο βράδυ στην αγαπημένη μας πόλη?

Το Fallen είναι ΕΠΟΣ!!!