14.8.10

From Yerevan, Only For You!

Το Viva τυπικά απο σήμερα διακοπεύει και θα ακολουθήσει με τη σειρά του και αυτό, το πιο επιτυχημένο πράγμα που κάνει ο λαός σε τούτο εδώ το τόπο, τα μπάνια του! Δεν θα απομακρυνθούμε βέβαια πολύ μιας και την Τρίτη πρέπει να επιστρέψουμε για μία απο τις πιο πολυαναμενόμενες συναυλίες αυτής της χρονιάς.
Εδώ θα ήθελα να παρακαλέσω και να παροτρύνω όσους έρθουν να βγάλουν απο το μυαλό τους οτι θα δούν ζωντανά των τραγουδιστή των System Of A Down, αλλά οτι θα δούν τον τραγουδοποιό Serj Tankian. Σίγουρα θα περάσουν πολύ καλύτερα και οι ίδιοι αλλα και οι υπόλοιποι. 

Τα πρώτα δείγματα της νέας δουλειάς του Σέργιου είναι αρκετά καλά, κατι που θα διαπιστώσουμε και απο κοντά μέχρι να βγεί το Imperfect Harmonies στις 21 του Σεπτέμβρη. Ο ίδιος έρχεται κατευθείαν απο την Αρμενία στην Αθήνα, με ενδοιάμεσους σταθμούς το Βουκουρέστι και την Σόφια, και σίγουρα θα έχει φορτώσει απο την πολύπαθη πατρίδα του. Αν βρισκόταν και κάποιος να του βάλει το παρακάτω τραγούδι μεταφράζοντάς το θα έμπαινε για τα καλά φτιαγμένος στο live.

1 σχόλιο:

Nicotino είπε...

Μόλις είδα το βίντεο κάτι υποπτεύθηκα αλλά λέω δεν είναι δυναμόν να βάλει Παπακωνσταντίνου στο Viva...
Τελικά είσαι ικανός για όλα...

Καλό Τανκιάν να έχουμε με 42 βαθμούς κατακούτελα!