6.1.10

News From The Red Sun

Το 2010 προμηνύεται  πολύ θερμό, μα πάρα πολύ θερμό. Με το που μπήκε ένα όργιο φημών δίνει και παίρνει. Τα περισσότερα θα αρχίζουν λογικά να ξακαθαρίζουν σιγά-σιγά.
Εγώ όμως έχω σχεδόν κατουρηθεί αυτή τη στιγμή απο τη συγκίνηση και μόνο στην ιδέα της παρακάτω είδησης+φήμης. Αφορά την μεγαλύτερη stoner μπάντα που πέρασε ποτέ απο αυτό τον πλανήτη....
Εξηγούμαι:
To Γεγονός: Εδώ και κάποιες μέρες έχει ανακοινωθεί απο το επίσημο site του Roadburn Festival οτι την τρίτη και τελευταία μέρα του φεστιβάλ, στις 17 Απριλίου στο Tilburg της Ολλανδίας, θα εμφανιστεί ο John Garcia. Και όχι απλά θα εμφανιστεί αλλα θα παίξει και ένα ολόκληρο set απο τραγούδια των Kyuss!!!! Απο μόνη της είδηση αρκεί και λέει πάρα πολλά!
Η φήμη: Στο τέλος όμως του παραπάνω δελτίου τύπου αναφέρεται πως ο Garcia θα πλαισιώνεται απο μία μπάντα που θα απαρτίζεται απο special μουσικούς. Αυτό προφανώς αλλά και κάποιες άλλες εικασίες έχουν τροφοδοτήσει την φήμη ότι κάτι κρύβεται πίσω απο αυτο το live, και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο απο ένα reunion των Kyuss!!!
Προσωπικά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο. Όλα τα μέλη των Kyuss έχουν ακολουθήσει τις δικές τους πορείες και οι περισσότεροι μάλιστα με αρκετή επιτυχία. Βέβαια κατα το παρελθόν όλοι έχουν εκφραστεί θετικά στη σκέψη απλά ενός live, εκτός απο τον πολυάσχολο κύριο Josh Homme. Αυτό που όμως που μπορεί να συμβεί είναι πάλι ένα mini-reunion όπως αυτό που είχε πραγματοποιηθεί για πρώτη και μοναδική φορά, στις 20/12/2005 στο Wiltern Theatre στο Los Angeles, όπου σε ένα live των Queens Of The Stone Age ο Garcia ανέβηκε και παίξανε όλοι μαζί τρία κομμάτια των Kyuss (Thumb, Hurricane και Supa Scoopa and Mighty Scoop).

2 σχόλια:

Nicotino είπε...

Ωραία...πόσα διόδια είναι Αθήνα-Τίλμπουργκ?

El Tepito είπε...

Μάλλον λιγότερα απ' οτι στο δρόμο Αθήνα-Θεσσαλονίκη