13.1.10

Η ζωή τραβάει...την κατηφόρα?

Οι Drowning Pool έχουν πάρει τον κατήφορο εδώ και δυο-τρία χρονάκια αλλά ελπίζω ότι το ολοκαίνουριο σινγκλ απλά θα είναι απλώς κατώτερο του δίσκου που έρχεται τον Απρίλη.

Το “Feel Like I Do” είναι το νέο τους κομμάτι που βγήκε στις αρχές της βδομάδας και μπορείτε να ακούσετε εδώ.
Καλούτσικο αλλά μάλλον αφελές, παρά το ψαρωτικό του ξεκίνημα και την καλή ερμηνεία του μίστερ Ryan McCombs. Μιας και ο λόγος για τον McCombs δεν ακολούθησε την κατάρα που ακολουθεί την μπάντα καθώς θα είναι ο πρώτος τραγουδιστής στην μικρή ιστορία της μπάντας που θα τραγουδήσει σε δύο σερί δίσκους.

Βλέπετε ο θεούλης Dave Williams με τον οποίο ντεμπούταραν στο πωρωτικό ντεμπούτο τους Sinner το 2001, βρέθηκε νεκρός από ανακοπή καρδιάς ένα απόβραδο στο φορτηγάκι της μπάντας. Με αυτόν τον τυπά οι DP θα πήγαιναν πολύ μακριά.
Στην συνέχεια ο τατουαζάς στο επάγγελμα Jason Jones που ακολούθησε στο καλό και πιο εμπορικό Desensitized του 2004 την έκανε ένα χρόνο αργότερα εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων (μουσικές διαφορές και ξέρω γω…)

Με τον McCombs –πρώην τραγουδιστής των Soil- να ακολουθεί έρχεται το Full Circle του 2007 που ήταν και το χειρότερό τους. Χωρίς να είναι κακό, κάτι φαινόταν να έχει χαθεί από την σπιρτάδα των 2 πρώτων lp. Δεν τους στέρησε τίποτα σε φήμη, αν και όλοι τελικά θυμόμαστε τον Dave που και που… Η μπάντα ακούγεται παντού, σε συναυλίες, σάουντρακ, βιντεοπαιχνίδια, και σε όλες τις αρένες της χώρας, είτε μιλάμε για κατς, είτε για χόκεϊ, είτε ακόμα ακόμα και για μπέιζμπολ.

Κάθε άλμπουμ είναι –έστω και λίγο- κατώτερο του προηγουμένου και ελπίζω να μην συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Μεγάλο κακό στην εικόνα και τη δημοτικότητά τους έκαναν και οι παπαριές που βγήκε και έκανε ο μπασίστας τους Στίβι Μπέντον δύο χρόνια πριν όταν εν ολίγοις μας είπε ότι το θεωρεί τιμή του να χρησιμοποιούνται κομμάτια της μπάντας για βασανιστήρια που διεξάγουν οι στρατιώτες των ΗΠΑ στο Ιράκ. Άμα σε πιάσει ο Jourgensen κακομοίρη μου θα σου σπάσει το Jack Daniels στο (ξερο)κεφάλι!
Στη συνέχεια προσπάθησε να τα μαζέψει, αλλά η ζημιά είχε γίνει. Η μπάντα άλλωστε είχε τη φωλιά της χεσμένη: στo Full Circle το κομμάτι Soldier το οποίο έκαναν και σινγκλ, είναι αφιερωμένο στα στρατεύματα των ΗΠΑ…

Εγώ τους συγχωρώ σαν άλλος Πάπας, λόγω πρότερου έντιμου βίου και θυμάμαι…

1 σχόλιο:

El Tepito είπε...

Mην οργίζεσαι! Μικρά παιδιά είναι, θα μεγαλώσουν και θα μάθουν. Απο τον θείο Al!