16.12.09

X-Mass Explode Fest


NIGHTSTALKER / LORD 13
SPECIAL GUEST: MAPLERUN / LOW GRAVITY
Είσοδος: 14 ευρώ - Πόρτες: 21.00


"Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και το ιστορικό συναυλιακό στέκι των Εξαρχείων, προτείνει μια εγγυημένα ‘ζεστή’ βραδιά, το καθιερώμένο πλέον Χ-mas Explode Fest, που εδώ και 5 χρόνια μας χαρίζει εκρηκτικές και αξέχαστες στιγμές. Θα φιλοξενηθούν στην σκηνή του τα σημαντικότερα και πιο ιστορικά ονόματα της Ελληνικής σκηνής. Θα παίξουν γνωστές και νέες επιτυχίες, θα τζαμάρουν μεταξύ τους και θα μας ταρακουνήσουν για ακόμα μία φορά. Ένα Χριστουγεννιάτικο rock party, δίχως προηγούμενο."- An Club (δελτίο τύπου).


Το AN για μια ακόμη χρονιά χτυπάει με το παραδοσιακό πλέον χριστουγεννιάτικο πάρτυ, εχόντας πάντα ως βασικούς συντελεστές τους Nightstalker και Lord 13. Για τον Argy και την παρέα του τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω απο γνωστά. Πριν καλά καλά στεγνώσει ο σβέρκος μας απο την τελευταία τους εμφάνιση, στον ίδιο χώρο ξανά, τσούπ! να τους πάλι. Τώρα που το θυμήθηκα! Αλήθεια ρε παιδιά, γιατί αυτή η εμμονή με το ΑΝ; Θεωρώ πως η δημοτικότητα (sic) της μπάντας έχει φτάσει σε επίπεδα που άνετα της επιτρέπει να γεμίσει μεγαλύτερους χώρους. Όχι οτι και απο αυτούς υπάρχουν πολλοί. Και ως γνωστόν δεν τους εκμεταλλέυονται και οι πλέον άγιοι και φιλάνθρωποι άνθρωποι.  Όλοι γουστάρουμε, όλη τη φάση του ΑΝ και αυτό που προωθεί, αλλα για δείτε το λίγο. Στο μεταξύ έδωσαν και μία συνέντευξη στο Art Ubel Alles του Tvxs. Αλλα γύρισαν και νέο video (βλέπε απο κάτω)  το Baby, God Is Dead απο το νέο δίσκο, το Superfreak.

Οι Lord 13, απο τις πλέον αντιπροσωπευτικές και γαμάτες μπάντες της εγχώριας σκηνής, ετοιμάζονται για τον δεύτερο τους δίσκο (πρώτο full length album, Lord 13,2006). Έχουν βγεί και αυτοί σεργιάνι και μάλλον θα τους δούμε αρκετές φορές μιας και ανοίγουν και τους Orange Goblin το Γενάρη. Ενώ έχουν βάλει στα σκαριά την διεξαγωγή και ενός δεύτερου φεστιβάλ, μετά απο εκείνο στην Αντίπαρο το καλοκαίρι του 2005.
Μαζί με τα παραπάνω παλληκάρια θα παρευρεθούν οι Low Gravity και οι Maplerun (με ένα album στην πλάτη τους, House On Fire, 2008).

1 σχόλιο:

Nicotino είπε...

Εγώ σε πάω στοίχημα το φισκάρει το Γουέμπλει ο Αργύρης