13.3.12

Enslaved or Dazed ?


Σήμερα κυκλοφορεί επίσημα το όγδοο album των Soulfly, το Enslaved. Αυτός είναι ο πέμπτος δίσκος του Cavalera τα τελευταία τέσσερα χρόνια! Τρία με τους Soufly και δύο με τους Cavalera Conspiracy. Χωρίς να μετρήσω και το project του με τον Greg Puciato των The Dillinger Escape Plan που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.
Δικαίως εδώ λοιπόν δημιουργείται η απορία τι σκατά συμβαίνει στο μυαλό του Cavalera. Ή περνάει την πιο δημιουργική φάση της καριέρας του ή το πράγμα έχει αρχίσει λίγο να βρωμάει. Κι αυτό δυστυχώς επιβεβαιώνεται με το Enslaved. Θα πει βέβαια κάποιος πως δεν μπορείς να απαιτείς από ένα τύπο που έχει βγάλει πάνω από είκοσι albums να είναι όλα δισκάρες. Και ποιος είσαι εσύ που θα κριτικάρεις τις καβλάντες του τρισμέγιστου Cavalera. Ετοιμάζει λέει και αυτοβιογραφία στην οποία θα αναφέρει για πρώτη φορά σημαντικά πράγματα για την περίοδο που ήταν ακόμη στους Sepultura.

Θέλω να είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος και ελπίζω για όλα αυτά να φταίει η σύγχυση που προκαλείται από την υπερβολική έκθεση στο καυτό ήλιο της Arizona και όχι μια μεθοδευμένη προσπάθεια για άπειρα φράγκα, αναμασώντας παράλληλα και την δήθεν φήμη για ένα reunion των original Sepultura.

1 σχόλιο:

Nicotino είπε...

Εντάξει, ότι ήταν να δώσει το έδωσε, είναι πια φανερό εδώ και 2-3 χρονάκια.
Μέγας κ τρανός, αλλά όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Ας πάρουν οι επίγονοι τη σκυτάλη...