2.3.12

The right stuff...L.S.D. from Vancouver

Left Spine Down. Aστείο όνομα με εξυπνακίστικο ακρώνυμο (L.S.D.) Έδρα Βανκούβερ, Καναδάς κάτω αριστερά.
Άτομα με σωστές επιρροές και -προς το παρόν- σωστή κατεύθυνση. Εξεζητημένο attitude, αλλά εξαιρετικός ήχος.

Οι ίδιοι τον αποκαλούν cyberpunk, μάλλον για να μπερδέψουν ακόμα περισσότερο όσον κόσμο προσπαθεί -ντε και καλά- να τους κατατάξει. 100 άτομα να ρωτήσετε, 100 διαφορετικές απόψεις θα έχετε... Είναι από τις εκατοντάδες industrial κατά βάση μπάντες που μπασταρδεύουν ήχους και στυλ. Αλλά το κάνουν καλά και με την αδρεναλίνη φουλ!

Οι φίλιες δυνάμεις των KMFDM, των Front Line Assembly, των Νine Inch Nails, Powerman 5000 και της λοιπής συνομοταξίας δεν πρέπει να αφήσουν αυτή τη μπάντα να περάσει έτσι.
Μετά το εξαιρετικό Fighting For Voltage του 2008 (εδώ το "Reset") και δύο remix άλμπουμ το 2009, το Voltage 2.3 (εδώ το "Ready Or Not"/Revolting Cocks Mix"!)και το Smartbob 2.3, επέστρεψαν πριν από λίγους μήνες με το Caution, το οποίο βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία ακρόασης και αξιολόγησης από την ειδικά εκπαιδευμένη για τέτοιες άρρωστες καταστάσεις ομάδα του Viva Muchachos---"τρέμετε L.S.D" (εδώ το Χ-Ray).

Μετά την χειμωνιάτικη περιοδεία τους με τους ohGr (πρότζεκτ του Nivek Ogre των Skinny Puppy) πριν δύο μήνες, έκαναν και ένα τουρ τώρα πρόσφατα στην Δυτική Ακτή (...τι ποια Δυτική Ακτή..?) με τους Jakalope, απ'όπου και το ενδεικτικό του ήχου τους αφισάκι δεξιά. Αν δείτε live τους, ναι, ξεπατικώνουν πολλά πράματα από τους KMFDM, αλλά ποιόν χαλάει αυτό;

Οι L.S.D. είναι (όπως είχε πει και ο Ζωρζ Πιλαλί στον Muddy Waters) "άτομα με σωστές επιρροες" και ελπίζω να μην καούν, γιατί έχουν να σ(μ)πρώξουν μπόλικο καλό stuff απ' ότι φαίνεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: