10.9.10

Distracted Harmonies!

Πρωινές σημειώσεις επ' ευκαιρίας του νέου δίσκου ενός αγαπημένου καλλιτέχνη:
Τι πράγμα είν’ αυτό ρε παιδί μου στο New World Order της "Τρόικας"?

Ο κόσμος γεμάτος ηττοπάθεια και αδιαφορία σαπίζει στους δρόμους της πόλης, τα μαγαζιά τελειώνουν μαζί με τον ναζιστικό νόμο περί τσιγάρου και τις πάντα ελβετικές τιμές των ποτών, όλοι πια χαμένοι πάνω στην ανισσοροπία σκέφτονται πάντα πρώτα την δουλειά και μετά όλα τα άλλα, πότε και πως θα τους απολύσουν, πότε και πως θα γυρίσουν να ρίξουν δυο φάπες γερές στα αφεντικά και τις εταιρίες που τους έχουν διχάσει και γαμήσει την ζωούλα, με αυτά τα γαμημένα χρόνια να περνούν. Με μια σημαντική λεπτομέρεια: χωρίς γυρισμό.

Και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να γυρίσεις και να πεις μετά, «εκείνα τα χρόνια τα έχασα, δεν έκανα τίποτα…ενώ εσύ κάνεις πράματα». Συνέχισε έτσι, θα τα χάσεις όλα τα χρόνια, straight στην κάσα.

Η πόλη πεθαίνει, όλοι κλεισμένοι στα σπίτια τους πίσω από ένα χαζοκούτι, δέκτες ενός ολοκληρωτισμού που γεμίζει την χωρίς καμία φαντασία καθημερινότητά τους.

Μοιράζουν απαισιοδοξία
, την παίρνουμε μαζί μας, είναι και θέμα ρεαλισμού.
Μοιράζουν φόβο, το γνωστό παιχνίδι της εξουσίας παγκοσμίως, τώρα σε digipack έκδοση για πρώτη φορά σε τέτοια version και στην Ελλάδα, που ολόκληρη πρέπει να πληρώσει τα λάθη δύο κομμάτων και των χιλιάδων καλοθελητών. Τον παίρνουμε και αυτόν.
Μοιράζουν ανασφάλεια μπας και σε αποσπάσουν από το να αντιληφθείς αυτά που σου κλέβανε με τόση ασυδοσία, ατιμωρησία και αλαζονεία τόσα χρόνια και τα έχουν κρύψει καλά πίσω από τις γραβάτες τους και τα γλοιώδη ξυρισμένα προσωπάκια τους.
Και τα κάνουν όλα αυτά επειδή στηρίζονται στην ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ!! Έχουν πετύχει τον στόχο τους, να σε κάνουν να αδιαφορείς. Γιατί όσο αδιαφορείς, τόσο θα χορεύουν πάνω στο μυαλό σου καταστρέφοντας σε!


Δεν υπάρχουν σχόλια: