11.5.10

Heavy metal … cruise!??!?

Καμιά φορά δεν ξέρεις αν κλάψεις ή να γελάσεις। Να θάψεις ή να θριαμβολογήσεις। Δεν ξέρεις καταρχάς αν είναι αλήθεια αυτό που διαβάζεις।
Είναι όμως τα γεγονότα ή και οι ιδέες κάποιων που σε πιάνουν απροετοίμαστο… Κυρίες και κύριοι κρουαζιέρα θα σας πάω… Μέταλ Κρουαζιέρα…Ναι μέταλ μπάντες που θα παίζουν λάιβ σε βαπόρι… Καλά διαβάζετε!
Θα γίνει σε Florida και Mexico! Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που γίνεται αλλά σαν είδηση σίγουρα αξίζει της προσοχής μας!
Θα λέγεται 70000 Tons Of Metal και εκτός από γραφικό όνομα έχει και γραφική φωτό/αφίσα. Θαυμάστε:

Αποφασισμένος για όλα με το κιθαρώνι στα χέρια, τα ποδαράκια/μπότες τσαλαβουτάνε στην ειδυλιακή παραλία με τον "μεγάλο" να ατενίζει το βαπόρι του μέταλ!!
Το billing είναι από συμπαθητικό –αν είσαι στις καλές σου- έως και παντελώς αδιάφορο… Ουρίστε:

AMON AMARTH, DEATH ANGEL, EPICA, FINNTROLL, FORBIDDEN, MOONSPELL
OBITUARY, RAVEN, SAXON, SODOM, SONATA ARCTICA, STRATOVARIUS
SWASHBUCKLE, TESTAMENT, TROUBLE, ULI JON ROTH. WITCHBURNER


Η «μέταλ» κρουαζιέρα αν ενδιαφέρεστε ξεκινάστις 24 Γενάρη του 2011 από το Μαϊάμι της Φλόριντα και φτάνει 4 ημέρες μετά στο Κοζουμέλ του Μεξικού।
Και μια είδηση: οι Saxon θα παίξουν μόνο δύο βραδιές, ολόκληρο το "Wheels Of Steel"! Στις υπόλοιπες δύο βραδιές ο Biff Byford και το παρεάκι του θα προτιμήσουν πάμφτηνες μπύρες και γελοία πεσίματα σε γκόμενες, αγνοώντας τα απεριτίφ και τις λοιπές ηλιθιότητες που θα προσφέρονται στην αστεία εξαρχής αυτή κρουαζιέρα… Αν όμως η πιο σοβαρή πληροφορία είναι αυτή, τότε το πράγμα θα έχει πολύ πολύ πλάκα…


ΥΓ: Έχω αποφασίσει να μην πάω στο Σόνισφερ… Πολλά τα λεφτά για μπάντες που έχουν πολλά χρόνια να βγάλουν κάτι που να με στείλει. Και θα επιμείνω στην απόφασή μου παρά το γεγονός ότι ο ΤΙΤΑΝΑΣ Joey Belladona γύρισε στους Anthrax!

Δεν υπάρχουν σχόλια: