29.5.10

Φάτε μάτια-ψάρια...!

Αρχικά, Huoratron (aka Whore-a-tron) δεν είναι τίποτα άλλο απο το solo-project του κατα κόσμον Aku Raski απο την Φιλανδία, που δραστηριοποιείται περίπου απο το 2000, παίζοντας δυνατό electro οπου στα καλύτερά του θυμίζει τους Daft Punk και τους φοβερούς Justice! O τύπος προφανώς και δεν πρέπει να στέκει στα καλά του. Πέρα απο αυτά που κυκλοφορεί, χρησιμοποιεί και δύο κονσόλες  game boy όταν τα παίζει!
Απ' την άλλη ο Cedric Blaisbois είναι ένας πολυτάλαντος γάλλος σκηνοθέτης, οπου θέλει να μοιάσει στον περίφημο σκηνοθέτη videos Chris Cunningham, και έχει βαλθεί να μας σοκάρει-διασκεδάσει-ψυχαγωγήσει-καλύψει τις ανάγκες μας για soft (ή hardcore;) πορνό πάντα με δυνατή μουσική υπόκρουση.
Πρίν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η συνεργασία αυτών των δύο. Το νέο video του κυρίου Huoratron που υποστηρίζει το νέο του single, Corporate Occult (αρκετά καλό!), υπο την σκηνοθεσία του μεσιέ Blaisbois.
Τα πράγματα τείνουν να γίνονται όλο και πιο ακραία, σε όλα τα επίπεδα, γύρω μας. Κάτι τέτοιο δεν μας πειράζει βέβαια σε αυτό το blog. Ίσα-ίσα κάθε ακραία δημιουργία, που ειδικά όταν φτάνει σε τέτοια καλλιτεχνικά επίπεδα, θα βρίσκει πάντα καταφύγιο εδω πέρα ανεξαρτήτου μουσικής φυλής. Απλά το πρόβημα προκύπτει όταν αναρωτιέσαι αν θα έγραφες για τους εν λόγω κυρίους αν δεν έφτιαχναν κάτι τέτοιο.  
Απολαύστε το ή μισήστε το!   


Αν απόλαυσες, δες εδώ το άλλο, πράσφατο πάλι, κομψοτέχνημα του -vive la france!- μεσιέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: