17.3.10

Κάντε την Μαλακάσα έρημο, τώρα!





ΚΑΛΕΣΜΑ-ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
Το Viva Muchachos καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (stoner οπαδούς και μπάντες), κάθε ευσυνείδητο πολίτη (καθένας που ξέρει να περναει καλά ακούγοντας Kyuss), αλλα και κάθε κάτοικο αυτής της πόλης να λάβει μέρος στην ερημοποίηση της Μαλακάσας! Απο αυτή τη Κυριακή, όλοι μαζί να φέρουμε την έρημο στο Terravibe. Θα πραγματοποιηθεί αποψίλωση όλης της γύρω δασικής έκτασης, εξάντληση του υδροφόρου ορίζοντα, φύτευση κάκτων και σχετικών φυτών (φρύγανα), ενώ μεγάλη εκστρατεία έχει ξεκινήσει για την μεταφορά τόνων άμμου απο τις πιο κοντινές παραλίες. 
                                                   Κανείς να μην μείνει άπραγος! 
                 Ας υποδεχτούμε τον Jonh Garcia και την παρέα του έτσι όπως τους αρμόζει!

ΥΓ: Καθοριστική, για την ταχύτερη υλοποίηση του οράματος μας,  η προμήθεια όλων μας με παντός είδους ξύδια και άλλων λοιπών «θεμάτων»

Μετά λοιπόν απο τα χθεσινά μαντάτα μπορούμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του senior Garcia στο παραπάνω video. Ενώ στο παρακάτω widget αποδυνείεται για μια ακόμη φορά το πόσο αγαπάμε αυτή τη μπάντα σ' αυτή τη πόλη (μιλάμε για συγκίνηση , όχι αστεία!). Το Demand It για το GPK project  που φιλοξενούσαμε και μείς όλο αυτό το καιρό απέδωσε καρπούς (λέμε τώρα!) και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εύγε!


2 σχόλια:

Nicotino είπε...

Το Viva Muchachos ζει αμετάκλητα τη δικτατορία του John Garcia...

Nicotino είπε...

Περιττό να πω ότι τo αφισάκι του Tepito με τους υπέροχους βράχους της Μαλακάσως, έχει ήδη γίνει συλλεκτικό στις stoner-desert-space διαδικτυακές κοινότητες...