11.2.10

35 γίναμε μάγκες! Γκαρσία έλα στην Αθήνα

Όλε!!! Ή όπως λένε και οι Kyuss, Yeah!!!

Έγινα ο 35ος (σε περίπτερο χωράμε ρε πούστη μου!) που καλεί τον Γκαρσία να έρθει στην Αθήνα και να παίξει τα παλιά κομμάτια των Kyuss να τον βλέπουμε εμείς από κάτω κομμάτια.
Μου είπαν μάλιστα ότι θα λάβω και ενημερωτικό ι-μέιλ μόλις ο Γκαρσία αποφασίσει να έρθει στην Αθήνα και να παίξει τα παλιά κομμάτια των Kyuss.
Δλδ. και μόνο να τον έφερνε κάποιος και να το βλέπαμε θα αρχίσαμε να πίνουμε από εκείνη τη στιγμή...Πόσο μάλλον να τον δούμε και live.

Υπογράψτε ρε να έρθει ο Γκαρσία λέμε (όχι ο Πάμπλο-o Τζον) στην Αθήνα να μας τρελάνει στα stoner τάκλιν, τις αμμοβολές και τα φάουλ μέσα στην έρημο!... Διαδώστε το μπας και τον πείσουμε. Κάτω δεξιά στο μπανεράκι που βγάζει μάτι, αποδείξτε πολλά ψηφίζοντας με πανεύκολο τρόπο!
Άντε να δούμε.

Άσχετο αλλά θέλω επίσης να δω και τους Devildriver και τους Static-X.
Ήθελα να δω και τους μισερούς Fear Factory και θα τους δω να γκρεμίζουν το Γκαγκάριν στις 12 του Μάρτη. Καλά (μας) μπαίνει το Δύο Χιλιάδες και Δέκα!

1 σχόλιο:

El Tepito είπε...

Φαντάσου πόσοι θα είχαν υπογράψει, αν έλεγε πόσοι θέλετε να μείνει για πάντα στην Ελλάδα ο Γκαρσία (ο Παύλος, όχι ο John). Άντε ρε κουνήστε λίγο το ποντίκι σας! Αν είχε mail, θα έβαζα και τη μάνα μου. Ξέρεις, πρακτικές καρατζαφύρερ!