19.2.10

Fear is...the mindkiller!

Είχαμε αναγγείλει πριν από καιρό την μεγάλη επιστροφή των Fear Factory με το Mechanize, μια επιστροφή που ενθουσιάζει κόσμο και ντουνιά καθώς οι FF επανήλθαν έχοντας στη φαρέτρα τους τον Μεξικανοαμερικανό κιθαρίστα Dino Cazares (o κύριος στη φωτό), ιδρυτική περσόνα της μπάντας και υπεύθυνος για μεγάλο μέρος της πορείας τους, αλλά και τον πολύ διάσημο ντράμερ Gene Hoglan (Testament).
Το αποτέλεσμα σκοτώνει, ένα άλμπουμ πολύ βαρύ κι ασήκωτο στο γνωστό μοναδικό tech metal ήχο των FF με την γνωστή θεματολογία για μια κοινωνία που πάει κατά διαόλου.
Πάρτε ένα παράδειγμα από το
Fear Campaign (πιο κάτω σε γιουτιούμπι) που ασχολείται με την χρησιμοποίηση του φόβου από την εξουσία (ποιος Al Jourgensen έχει ασχοληθεί επίσης με αυτό το θέμα…ποιος Al Jourgensen…)

Το γεγονός που για μας στην Ελλάδα επισκιάζει ίσως ακόμα και αυτή την κυκλοφορία του δίσκου είναι για μας ότι η μπάντα επιβεβαίωσε μέσω του MySpace της την κάθοδο στην Ελλάδα στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της, στις 12 Μάρτη, όπου αναμένεται να τα διαλύσουν όλα στο Gagarin. Πλύντε τους κώλους σας.
Πριν από αυτό διαβάστε τις συνεντεύξεις του τραγουδιστή Burton C. Bell από το Crackhitler και του καταγόμενου από το Mexicali θεού των θεών κιθαρίστα Dino Cazares από το Rockpages για τον τρόπο που τα ξαναβρήκαν αλλά και για όλο το στόρι γύρω από την μπάντα τον τελευταίο καιρό.

ΥΓ:
Εν τω μεταξύ ενημερώθηκα (από το
Viva Muchachos βεβαίως βεβαίως) για την κάθοδο των Kylesa στη γλυκιά μας πατρίδα την 25η μηνός Απριλίου. Ρομαντικό ανοιξιάτικο βράδυ στας Αθήνας-και γαμώ!
Πολύ μετά, τον Ιούνη, έρχονται ολ τουγκέδερ Μετάλικα-Σλέιερ-Μέγκαντεθ-Άνθραξ-Μαστόντον (για 123η φορά) + Bullet for my Valentine και Stone Sour. Τα εισητήρια είναι πανάκριβα ξεκινάνε από 85 γιούρος! Νταξ, αν το διαιρέσεις βέβαια πάει γύρω στα 20-22 ευρώ η μπάντα…Τέσπα, μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Η λογική των διοργανωτών είναι όμως "πάρτε τώρα τα εισητήρια γιατί μετά θα μείνουν τα πανάκριβα". Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε... Αν η αντίστοιχη περιοδεία στο εξωτερικό είναι πιο φτηνή δεν πάμε πουθενά. Νέα για αυτό σύντομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: