25.9.09

Rob Zombie...Η επιστροφή! Απλά Yeah!

Η κυρίως μουσική είδηση τα τελευταία τέρμινα είναι ότι έρχονται λέει οι U2 στην Αθήνα και βγήκανε όλα τα φλωράκια παγανιά. Μιλάμε κυρίως για τον κόσμο που θεωρεί ότι το "It's a beautiful day" είναι από τα καλύτερά τους.
Χεστήκαμε κι η βάρκα γέρνει δηλαδή που μας ανακοίνωσαν από τώρα ότι θα έρθουν τον επόμενο Σεπτέμβρη (ναι...του 2010 - ποιος ζει - ποιος πεθαίνει)...

Γιατί είμαι τόσο κακός?

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ(Ε)...

Μην πραγματοποιώντας την απειλή του να στραφεί ολοκληρωτικά στην σκηνοθεσία ο διάολος επιστρέφει. Αν και έχω κάποιες υπόνοιες ότι το παγκόσμιο σινεμά ευγνωμονεί αυτή του την απόφαση, οι οπαδοί της μουσικής του ενθουσιάστηκαν-με, ελπίζοντας βέβαια ότι το Hellbilly Deluxe 2: Noble Jackals, Penny Dreadfuls and the Systematic Dehumanization of Cool θα σταθεί στο ύψος του Hellbilly Deluxe του 1998 που με μία σειρά κομματάρες η μία καλύτερη από την άλλη, έγραψε τη δική του ιστορία.
Για να καταλάβετε ας πουμε τι έχουν να ακούσουν τα αυτάκια μας θα έχει μέσα κομμάτι ο αθεόφοβος με τον τίτλο "Mars need Women" ή ένα άλλο που θα λέγεται "Sick Bubble-Gun"....

O Dragula, ανακοίνωσε και αρκετές ημερομηνίες της US Tour του. Για την αποδώ πλευρά του Ατλαντικού τίποτα ακόμα.
Μετά τους AC/DC που θεωρούσα δεδομένο ότι δεν θα δούμε ποτέ στο Ελλάντα, πιστεύω ότι θα έρθουν όλοι. Όπως λένε και οι Kyuss, απλά YEAH!

2 σχόλια:

El Tepito είπε...

Που θα πάει! Θα ρθει και ο Superbeasto! Θα ρθει και θα ζομπι-άσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ela treleeee