16.9.09

Super-motherfucking-Freak!!!

Τέλος! Μετα απο πέντε χρόνια και απανωτές ματαιώσεις το νέο μωρό των Nightstalker βγήκε στην πιάτσα!

Τα τυπικά: Λίγες μέρες πρίν (Σεπτέμβριος 2009) η επίσημη έναρξη της κυκλοφορίας και με σχεδόν ταυτόχρονη την εξαιρετική ανανέωση του site της μπάντας. 12 κομμάτια ηχογραφημένα και πάλι σε ντόπιο στούντιο, με τα τύμπανα παιγμένα απο τον Argy και με τους υπόλοιπους τα γνωστά, Andreas μπάσσο και Tolis κιθάρες. Αυτή τη φορά όμως τη διανομή του δίσκου την έχει αναλάβει η MeteorCity Records απο το New Mexico (βλέπε αλύτρωτες παρτίδες) του USA. Γνωστή για την κατεύθυνσή της στις stoner μπάντες και υπεύθυνη για το stonerrock.com. Κίνηση προφανώς που στοχεύει σε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στο εξωτερικό. Ενώ στην Ελλάδα θα διανέμεται απο την ενεργητικότατη Venerate Industries.
H ουσία: Ο χειμώνας αναμένεται καυτός. Ο Argy και η παρέα του αποκτούν πλέον τη σοβαρότερη δικαιλογία για να βγούν ξανά στο δρόμο. Οι περισσότεροι που έχουν κολλήσει με την μπάντα γνωρίζουν πως τη πάτησαν όταν κάποια στιγμή τους πέτυχαν σε ένα live (και απο εκείνη τη στιγμή ξέχασαν μάλιστα πως έχουν και σπίτια!). Με άλλον έναν ογκόλιθο λοιπόν στις πλάτες μας (ή μήπως άλλη μια ταφόπλακα;), δεν υπάρχει πλέον ελπίδα, θα αφήσουμε τα κόκκαλα μας κάποια στιγμή!
Η εξομολόγηση: Δεν πρόκειται να κάτσω να περιγράψω το τί ακούγεται σε αυτό το δίσκο. Αν είναι σκατά ή αν γαμάει (και βέβαια γαμάει!). Άλλωστε ούτε αντικειμενικός είμαι, αλλα ούτε σύνδρομα και απωθημένα μουσικοδημοσιογραφίσκου κριτή με έχουν κυριεύσει. Η μουσική έιναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να τη πάρουμε στα σοβαρά!

Ιδού και το tracklist: (Άντε και καλά ταξίδια...)

Superfreak

01. Intro (The Science Of Magic)
02. Enough Is Not Enough
03. Baby, God Is Dead
04. Heavy Mental
05. Superfreak
06. The Pain Goes On
07. Learn To Fly
08. The Light
09. The End Of War
10. Stain
11. Zero Hero
12. Gun


(τύφλα να χει ο Usain Bolt, οι τύποι μπορούν να σε στείλουν σε λίγα δευτερόλεπτα έτη φωτός μακρυά)

2 σχόλια:

Nicotino είπε...

Μήπως ήθελες να πεις και καλά τα-ξίδια?

Για να μην ξεχάσω http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1076022

El Tepito είπε...

Για να ε-ξηγούμαστε και να μην παρε-ξηγούμαστε!