13.5.09

Και...πολύ πρώτο θέμα πάλι ο δικός σου!

Μάγκες μου μπορεί στην Ελλάδα περιμένοντας την βραδιά της 28ης Μαΐου να ζούμε déjà-vu το έργο ακυρωμένων ή αναβληθέντων συναυλιών (Depeche Mode χτες τ’ απόβραδο-λογικά θα έχουμε ανταπόκριση από El Tepito) αλλά στο Γιου Ες Έι οι γέροι τους κάνουν και παραμιλάνε. Το «Αφεντικό» Bruce Springsteen έδωσε συναυλία στα πλαίσια της τεράστιας περιοδείας του, στο United Center του Σικάγο. Και η μεγαλύτερη εφημερίδα της πόλης, η Chicago Tribune έκανε την τρίωρη συναυλία του πρώτο θέμα..!
Άπαιχτος παραμένει τελικά ο The Boss, ο οποίος, πάντα εξαιρετικά δημοφιλής στις ΗΠΑ, ξανάστρεψε το παγκόσμιο ενδιαφέρον που απολάμβανε στα 80ς πάνω του, χάρη στα τέσσερα τελευταία του album, το εκπληκτικό The Rising (2002), το σίγουρο Devils & Dust (2005), το υπέροχο Magic (2007) και το καινούριο Working on a Dream το οποίο πήγε καρφί νο.1 (όπως και τα 7 από τα 16 και 4/4 τελευταία του lp) στις ΗΠΑ και αλλού.

Αν τελικά κάποτε ξανάρθει ο Springsteen στην Ελλάδα θα έρθει με…πατερίτσες στα 80 μου φαίνεται. Μέχρι τότε όλος ο υπόλοιπος πλ
ανήτης απολαμβάνει το ξαναγεννημένο "Αφεντικό" στα καλύτερά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: