28.3.09

Adios Putas Madres..? Συνέντευξη-Παρουσίαση!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι θα κάνατε αν γινόσασταν Πρόεδρος των ΗΠΑ για 1 μέρα?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θα έκανα Πρόεδρο τον Al Jourgensen, για μία μέρα επίσης. ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ, ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ. Ειδάλλως, θα ήταν Πλανητ-άρχις για όσο αντέξουν οι ΗΠΑ.

ΕΡΩΤΗΣΗ:Γιατί θεωρείτε senor Nicotino τόσο σημαντικό αυτό το δημιούργημα?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στην παγκοσμίου αυτή ενδιαφέροντος συνέντευξη πρέπει να αναφέρω ότι αντιπροσωπεύω και τον έτερο γ.γ. της κ.ε της ο.β. της ο.ε του Κ.Μ.Κ.Ζ. του VivaMucachos El Tepito. Και εξηγούμαι…Γιατί ο senor Jourgensen μας λέει ότι τα παρατάει και τούτο το live το περιμένουμε σαν τρελοί. Γιατί έχει κυρίως καινούρια πράματα μέσα, από τους τρεις τελευταίους δίσκους δλδ, που η μπάντα παίζει ένα thrash-industrial χωρίς αύριο κατακρεουργώντας την χιτλερική πολιτική των ΗΠΑ, διαλύοντας κάθε έννοια του αμερικανικού ονείρου και ρίχνοντάς το στο σορολόπ.


ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι περιμένετε από το Adios Putas Madres?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Νομίζω ότι απλά αστειεύεσαι νεαρέ! Είναι…
-το κύκνειο άσμα (?) της μεγαλύτερης industrial μπάντας όλων των εποχών,
-το τέλος μιας από τις επιδραστικότερες μπάντες σε όλο το φάσμα του σκληρού ήχου, όλων των εποχών(ε)
-η τελευταία κραυγή για έναν κόσμο που τον πήρε ο διάολος οριστικά και αμετάκλητα
-και όπως τα τελευταία τρία lp των Ministry, η δικιά μας απέλπιδα κραυγή…
Όλο το 2008 μας το έλεγε «την διαλύω την μπάντα μάγκες-εκπλήρωσα τον θεόσταλτο σκοπό μου». Δεν θέλαμε να τον πιστέψουμε.


ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχετε κάτι ακόμα πιο άξιο αναφοράς για τούτο το δημιούργημα?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οφ κορς! Το live είναι ηχογραφημένο από την τελευταία περιοδεία της μπάντας. Ναι, αυτή που έπαιξαν παντού, μέχρι και την Σόφια, αλλά στην Ελλάδα κανένας δεν τους έφερε. «Υπάρχει κοινό για να μαζέψω τα 25.000 που μου ζητάνε?» με ρώταγε ένας –κατατάλλα τρελαμένος με την μπάντα- διοργανωτής το καλοκαίρι σε μια όμορφη ακτή της Κεφαλλονιάς (θεώσχωρέστη!) Αύγουστο πράμα… Μου λέει «και ας μην βγάλω κέρδος, στ’ αρχίδια μου»…
Δεν τον πίστεψα για το κέρδος, αλλά τα 25.000 πιθανότατα να μην τα έβγαζε…
Μήπως δεν ήμασταν άξιοι σαν κοινό να δούμε ποτέ τους Ministry? Σίγουρα όμως ήταν άξιοι στην Πράγα, την Λιουμπλιάνα, το Βελιγράδι, από όπου θα ακούσουμε πράματα μέσα σε αυτό το live lp

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιο είναι το μέλλον?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: (ξύνω το μούσι μου yeah!) Γενικά δεν υπάρχει μέλλον. Ειδικά για τον AlQaedaJourgensen, δεν θα μας αφήσει, καθώς θα συνεχίζει με ένα από τα πάρα πολλά project του και ιδίως με τους θεότρελους Revolting Cocks.
Αν και όλοι ελπίζουμε κατά βάθος να είναι όλα αυτά ένα διαφημιστικό κόλπο και οι Ministry να συνεχίσουν να σπέρνουν τον ψυχολογικό τρόμο, την θεωρία των κινδύνων και του λάθους, το jack daniels και τις σκληρές τους κιθάρες όπου επί γης…
Εξάλλου ο Al Jourgensen είναι ένας τόσο πιωμένος χαρισματικός που σηκώνει στάδια ολόκληρα στάδια στην Βόρεια Αμερική λέγοντας στην μάζα «Είστε ηλίθιοι !!!Είστε Μαλάκες!» Και πίστεψε με το κάνει μέσα από κομμάτια που θα ακούγονται ολοκαίνουρια σε 20 χρόνια από τώρα. Αυτό αποδείχτηκε άλλωστε και στη δεκαετία που διανύουμε. Όταν αποφάσισε να παίξει σκληρά κανείς δεν μπόρεσε να τον ακολουθήσει. Τέτοιον ήχο ουδείς τον βγάζει! Και ούτε πρόκειται!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι έκανε το VivaMuchachos τόσο οξύ με τους Ministry
?
O
οξύς και χωρίς έλεος ήχος τους, η χωρίς ταμπού θεματολογία τους, οι σάπιες μα και τόσο μεταλλικές κιθάρες τους, η κριτική τους για την παγκόσμια πολιτική σκηνή, η λογική μιας μπάντας που δεν θεωρεί την έκρηξη ως highlight αλλά την έχει μόνιμη στο πετσί της και μας την πέρασε και στην ζωή μας –ίσως και σε θέματα που δεν έπρεπε-…Και ακόμα η..

ΠΑΡΕΜΒΑΣΙΣ ΗΛΙΘΙΟΥ ΔΗΛΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ:
-Κατάλαβα..
-Όλοι με τους Ministry νομίζουν ότι κατάλαβαν! ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ! ADIOS PUTAS MADRES!!!!!! THERE'S NO USE TRYIN' TO TALK! NO HUMAN SOUND CAN STANT TO THIS!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: