10.11.10

Truckfighters-The Film




"TRUCK"(vehicle)
"FIGHTERS"(people who optionally lose but intend to win)
"TRUCKFIGHTERS"(rock band)

Οι Truckfighters, για όσους δεν έχουν πάρει ακόμη μυρωδιά, αποτελούν μία απο τις πιο γαμιστερές stoner μπάντες απο τη Σουηδία. Έχουν βγάλει τρείς δίσκους ως τώρα (Gravity X-2005, Phi-2007, Mania-2009) και κάθε φορά μας παίρνουν όλο και περισσότερο τα μυαλά!









Ο Joerg Steineck είναι σκηνοθέτης και μαζί με τον Christian Maciejewski αποφάσισαν να κάνουν μια ταινία για την πάρτη τους. Οι Truckfighters είναι μια νέα μπάντα, άγνωστη στο ευρύ κοινό, που όσοι την ξέρουν όμως αναγνωρίζουν σε αυτήν το πόσο καλή είναι. Γιατί όμως μια ταινία;
Ο σκηνοθέτης, πέρα απο οτι ειναι μεγάλος fan τους, αναφέρει πως η καταγραφή της διπλής ζωής μιας rock μπάντας ήταν η έμπνευση του. Μιας μπάντας, όπως πολλές άλλες, της οποία τα μέλη το πρωί δουλεύουν ενώ όλη την υπόλοιπη μέρα τρέχουν απο στούντιο σε live για να ικανοποιήσουν την καβλάντα τους. Να περάσουν πρώτα καλά οι ίδιοι, παρά τις δυσκολίες που συναντούν, και μετά να το μοιραστούν με άλλους.
Η ταινία είναι σχεδόν έτοιμη και ετοιμάζεται να βγεί μέχρι τις αρχές του 2011 (more info εδώ). Σε αυτήν θα δούμε διάφορες γνωστές φάτσες (πάρε γεύση απο τα trailers), ενώ ο ίδιος σκηνοθέτης ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει άλλο ένα παρόμοιο project που θα αναφερθούμε στο άμεσο μέλλον, υπο τον τίτλο Lo Sound Desert (ο νοών νοείτω). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: