20.10.10

Another Spiral Trip!


Όταν έχεις βγάλει ένα δίσκο σαν το Static Tensions και ενάμισι χρόνο μετά κυκλοφορείς νέο album ή πρέπει να είσαι ηλίθιος ή οι τσίτες έχουν πιάσει κόκκινο και απλά δεν κρατιέσαι. Οι Kylesa σε λίγες ημέρες κυκλοφορούν το Spiral Shadow, το νέο τους album, και δημιουργούν διλλήματα.

Όταν πιστεύεις οτι η μπάντα έχει πιάσει  ταβάνι συνθετικά και δεν ξέρεις τι να περιμένεις, είσαι τόσο επιφυλακτικός που τα αυτιά σου, δεν πρέπει, αλλά τα έχεις φούλ συγκεντρωμένα. Προσπαθείς να πιάσεις το νήμα απο εκεί που το άφησαν. Μάταια. Όταν όμως σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι και ακολουθήσεις με κλειστά τα μάτια, σιγά σιγά όλα ξεδιπλώνονται μπροστά σου. Και ο καθένας θα δεί αυτό που πρέπει.

Ο δίσκος μπορεί να μην είναι τόσο επιθετικός όσο οι προηγούμενοι, αλλά είναι ο πιο ολοκληρωμένος και ο πιο ισορροπημένος. Θα μπεί σίγουρα σε πολλές απο τις λίστες που θα φτιαχτούν για τα καλύτερα albums της χρονιάς. Το μεγαλύτερο όμως επίτευγμα των Kylesa είναι οτι ανήκουν σε αυτές τις μπάντες που πάνε το σκληρό ήχο μπροστά. Πέρα απο το ότι έχουν δημιουργήσει το δικό τους στίγμα, παίρνουν ότι γουστάρουν σχεδόν απο παντού και το κάνουν δικό τους. Εχουν ανοίξει μια κατηγορία και παίζουν μπάλα μόνοι τους. Είναι μάταιο να τους φορτώνεις ταμπέλες.

Επειδή όμως τα μεγάλα λόγια είναι φτώχεια, κάνε μου τη χάρη και ζείσ' το, γιατί συμβαίνει τώρα!
        
Spiral Shadow
1. Tired Climb
2, Cheating Synergy
3. Drop Out
4. Crowded Road
5. Don't Look Back
6. Distance Closing In
7. To Forget
8. Forsaken
9. Spiral Shadow
10. Back And Forth
11. Dust



Δεν υπάρχουν σχόλια: